CSB Breukers > Salarisadministratie

Salaris
Administratie

SERVICE IS HET TOVERWOORD

CSB Breukers heeft ruimschoots 30 jaar ervaring met het verwerken van salarisadministraties. Het is dan ook één van onze speerpunten. We verwerken de salarisadministraties van onze klanten zelf en u houdt dus alles op één adres. Dit is ook voor de communicatie zeer bevorderlijk en de lijnen blijven kort.

U heeft een vaste contactpersoon bij wie u ook terecht kunt voor vragen met betrekking tot bijvoorbeeld ontslag of de van toepassing zijnde CAO.

Besteedt u uw salarisverwerkingen nu uit aan bijvoorbeeld ADP, RAET of een andere grote salarisverwerker? Wij kunnen altijd goedkoper en met meer service! Doordat we in een compact team werken is de continuïteit gewaarborgd, maar is het contact toch persoonlijk en to the point. Waarom uitbesteden aan een bedrijf waar u een dossiernummer bent en niemand met u meedenkt en aan wie u niets kunt vragen? Houd het dicht bij huis en loop eens binnen of bel vrijblijvend.

Wij werken met  UNIT4 Personeel & Salaris, moderne programmatuur van deze tijd. Salarisafrekeningen per mail, betaalbestanden en nog veel meer mogelijkheden. Ook kunt u met ons de maandelijkse of periodieke aanlevering middels een mutatiebestand aanleveren. Dit voorkomt fouten en is zeer gebruikersvriendelijk.  Output kan allemaal via email worden verzonden, waaronder ook bijvoorbeeld een betaalbestand ten behoeve van het uitbetalen van de salarissen. Hoeft u het niet nog een keer allemaal in te voeren en het is precies het juiste bedrag!

Wij verwerken ook salarisadministraties voor andere administratiekantoren (collega’s),  Horeca- en  Transportbedrijven. Voor sommige van deze bedrijven is CSB Breukers al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres. In principe kunnen wij alle salarisadministraties onder toepassing van alle CAO’s uitvoeren.

Service is het toverwoord! Indien gewenst brengen we het u persoonlijk langs. Discreter kan niet.

Meer informatie nodig?

Uw mail is van harte welkom.

info@csbbreukers.nl